BİTLİS / MERKEZ - Hüsrevpaşa Ortaokulu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Başladı..!

Yaz tatilinin ardından öğrencilerimiz özledikleri arkadaşlarına, öğretmenlerine ve okullarına kavuştu. Okulumuzda düzenlenen kutlama programına tüm öğrencilerimiz coşkuyla katıldı.

Bu hafta okullarımızın zili mutluluğa çalıyor!

Okulumuza yeni başlayan 5. Sınıf öğrencilerimize, Şube Rehber Öğretmenleri Ceylan BEZYİŞ ve M. Suat BOZ rehberliğinde okula uyum eğitimi kapsamında etkinlikleri düzenlendi.

May

Okulumuz ana sınıfı öğrencileri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinikler yaparak yarının mimarı olacaklarının güçlü sinyallerini verdiler.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı II. Döneminde hayata geçirilen "Sayfaların Ufkunda Geleceğe Bakıyoruz" Projesi ile il toplu genelinde kitap okuma saatleri düzenlenmektedir. Okulumuz öğrertmen ve öğrencileri de toplu kitap okuma etkinliğine büyük bir istek ve coşkuyla katılım sağladılar.

Okulumuz bünyesindeki "Ana Sınıfı" öğrencileri hem eğleniyor hem de öğreniyor.